WordPress: een Tag Cloud-pagina bouwen

Een van de nieuwe functies van mijn thema is een tagwolk-pagina. ik hou van tag wolken, maar niet voor het eigenlijke doel ervan. De tag cloud die ik weergeef, is echt een manier voor mij om te bepalen of ik bij het onderwerp blijf of dat de boodschap van mijn blog in de loop van de tijd verandert.

Nieuwe blogger-medewerker Al Pasternak, gevraagd hoe je een Tag-pagina kunt bouwen met de Ultimate Tag Warrior-plug-in.

Dit gaat als volgt: Na het installeren van de plug-in en het wijzigen van uw opties, voegt u eenvoudig de volgende code in uw paginasjabloon in waar uw inhoud wordt weergegeven. Je wilt het niet plaatsen in plaats van uw inhoud… Er net naast.

Voeg een pagina met de naam "Tags" toe en laat de inhoud leeg. Voila! Nu zal de pagina uw tagwolk weergeven!

12 reacties

 1. 1
 2. 2

  Als vriendelijke suggestie raad ik aan om het vakje "Abonneren op opmerkingen via e-mail" standaard niet te selecteren.

  Veel mensen reageren vrij snel en merken die kleine optie niet eens op. Als ze 'spam' beginnen te krijgen met e-mails en niet begrijpen waarom, kan dat behoorlijk vervelend worden.

  Alleen mijn twee cent! 🙂

 3. 3

  Bedankt, Tony!

  Ik krijg gemengde signalen bij het vinkje voor abonneren ... een paar mensen hebben me een e-mail gestuurd en me verteld dat ze wilden dat het vooraf was geselecteerd, zodat ze niet zouden vergeten in te schrijven. Ik vergis me liever aan de kant van voorselectie. Als iemand op uw opmerking reageert, wilt u natuurlijk op de hoogte worden gebracht. En het is vrij eenvoudig om u af te melden.

  Met vriendelijke groet,
  Doug

 4. 4
 5. 5

  Ik moet Dougs redenering hier onderschrijven.

  Bij het schrijven van een opmerking voegt men zich bij / begint een discussie. Dus ik denk dat het normaal is dat men op de hoogte wil worden gebracht.

 6. 6
 7. 7

  "Goed uitziende" wolk!

  U kunt discreet meer dan één kleur gebruiken.

  Een manier om kleuren in uw cloud-tag te gebruiken:
  - selecteer een hoofdkleur, wijs deze toe aan het grootste lettertype;
  - "blend" deze kleur voor kleinere lettertypen.
  Een "kleurend" voorbeeld bij

  Tag cloud

 8. 8
  • 9

   Interessant, Tom. Ik denk niet dat deze oplossing zou werken, omdat het simpelweg uit de tags trekt die alleen in deze blog zijn toegevoegd. Het is echter mogelijk om tags op te halen en samen te voegen met de API van Technorati als elk van de blogs op Technorati staat.

   Klinkt als een leuk klein programmeerproject!

 9. 10

  Hallo meneer Doug
  Ik gebruik de trefwoorden-plug-in van Jerome om een ​​tag-cloud te maken. Ik raadde aan om Jerome's Keywords Plugin te gebruiken in plaats van Ultimate Tag Warrior.
  Ik vind Ultimate Tag Warrior te ingewikkeld om te gebruiken. toch bedankt.

 10. 12

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.