WordPress en MySQL: wat telt uw woord?

Depositphotos 16207113 s

Er is wat gepraat op blogs over de gemiddelde grootte van een WordPress-bericht. Er is enig licht geworpen dat zoekmachines alleen de impact van de eerste zullen wegen x aantal karakters, waarbij x momenteel onbekend is. Als gevolg hiervan is alles daarna gewoon een verspilling van woorden.

woord

Afbeelding van Wordle!

Ik ben nogal praatziek met mijn blogposts, dus ik ga wat aanvullende analyse doen en kijken of de populariteit van de post in de zoekresultaten correleert met de aantal woorden. Ik zal niet te wetenschappelijk worden, maar ik wil er wel dieper op ingaan.

Hoe kan ik WordPress opvragen voor het aantal woorden?

MySQL heeft geen ingebouwde functie voor het tellen van woorden voor MySQL, maar zoals met elke andere onbeantwoorde vraag, heeft een slimme man in de blogosfeer al geantwoord hoe MySQL te gebruiken om een ​​aantal woorden te krijgen.

Hier is de vraag naar het aantal woorden van de auteur aangepast voor een WordPress-database:

SELECTEER ʻID`, `post_date`,` post_type`,
SUM (LENGTH (`post_content`) - LENGTH (REPLACE (` post_content`, '', '')) + 1) AS 'Wordcount'
VAN `wp_posts`
GROEP OP 'ID'
HAVING `post_type` = 'post' EN` post_status` = 'publiceren'
BESTEL OP `post_date` DESC
LIMIT 0, 100

Ik abonneer me momenteel niet op de 'perfecte postgrootte', omdat wat echt gewicht oplevert bij een zoekmachine is niet alleen het aantal woorden, maar het aantal links naar die inhoud. Als je een bericht van 2,000 woorden hebt dat veel link-aandacht trekt, dan de juiste grootte van je bericht was 2,000 woorden.

7 reacties

 1. 1
 2. 2
 3. 3
  • 4

   Casey - Ik ben het helemaal met je eens. Ik denk dat er mogelijkheden zijn om afbeeldingen en opsommingstekens te gebruiken om mensen ertoe aan te zetten de inhoud te lezen, maar ik schrijf totdat ik denk dat het punt is gemaakt… en ik probeer niet meer of niet minder te doen.

  • 5

   Casey - Ik ben het helemaal met je eens. Ik denk dat er mogelijkheden zijn om afbeeldingen en opsommingstekens te gebruiken om mensen ertoe aan te zetten de inhoud te lezen, maar ik schrijf totdat ik denk dat het punt is gemaakt… en ik probeer niet meer of niet minder te doen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.