WordPress Filter inkomende links

Onlangs gaf ik commentaar op het bericht van Robert Scoble, The anti-community list. Het was een geweldig bericht over methodologieën die tools zoals Friendfeed gebruiken om het volgen tussen leden te bevorderen. Buiten lijsten die overeenkomen met uw huidige relaties (bijv. Uw e-mailcontacten), denk ik dat deze tools de ongelooflijke kracht van sociale netwerken vertroebelen.

Maar genoeg daarvan. Gisteren heb ik dat gemerkt Robert Scoble verscheen in mijn inkomende links:

Inkomende_Links.png

Behalve dat het niet echt was Robert Scoble zegt… Het was mijn reactie op Robert's post die zich nu registreerde als een link terug naar mijn site. Alleen ... het is niet echt een echte inkomende link sinds het is nofollow geassocieerd.

WordPress moet de inkomende links filteren zodat gebruikers gewogen backlinks versus nofollow-links kunnen zien. Dat zou een gemakkelijke manier zijn om deze onnodige links uit mijn dashboard te houden.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.