WordPress: plaats automatisch WordPress-releases

Een flink aantal van de blogs die ik lees, posten telkens wanneer een WordPress-upgrade wordt uitgebracht. Het is eigenlijk een beetje vervelend, maar ik vind het leuk dat zoveel mensen zich zorgen maken en er snel over willen praten. Als je een van die bloggers bent die het graag ondersteunt, doe dan geen moeite om een ​​bericht te schrijven - laat WordPress het automatisch op je blog plaatsen met een bericht via e-mail!

Hier is hoe:

  1. Stel een heel, heel moeilijk e-mailadres in voor uw account dat niemand zal raden.
  2. Stel Post via e-mail in WordPress in met dat e-mailadres en uw andere POP-informatie:

    Post via e-mail

  3. Meld u nu aan voor vrijgavemelding met dat e-mailadres op WordPress:

    WordPress release-melding

Voila! Nu stuurt WordPress een vrijgavemelding rechtstreeks naar een bericht op uw site!

UPDATE: Misschien wilt u wat code toevoegen om eventuele verwijzingen naar uw e-mailadres of abonnementslinks te vervangen. Ik heb nog niet echt een van deze e-mails ontvangen ... maar ik zal uitzoeken hoe ik dat moet doen zodra ik mijn eerste heb ontvangen.

Een reactie

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.