WordPress: voeg auteursinformatie toe in de zijbalk

wordpress

UPDATE: Ik heb een Sidebar Widget ontwikkeld om uw auteursinformatie weer te geven.

De post van vandaag door Jon Arnold was fantastisch met tips voor het ontwerpen van een website, maar ik merkte dat de eerste opmerking de post aan mij toeschreef. Dat is een veelbetekenend teken dat ik de informatie over de auteur prominenter moet maken.

Ik heb hiervoor geen widget gemaakt (en het verbaast me dat niemand anders dat heeft gedaan!), Maar ik kon mijn zijbalk in mijn WordPress-blogthema bewerken en de volgende code toevoegen:

Over de auteur 

Op een enkele berichtpagina wordt een extra zijbalksectie toegevoegd met een foto van de auteur (met een Gravatar), hun volledige naam, hun homepage en hun bio-informatie zoals beschreven in hun gebruikersprofiel. Ik heb een paar klassen toegevoegd om ervoor te zorgen dat de gravatar naar links zweefde en de hoogte van de sectie een minimale hoogte had voor het geval een auteur geen informatie had.

get_the_author_meta('email') haalt het e-mailadres van de auteur op en geeft het door aan de functie get_avatar. De get_avatar functie vertaalt de e-mail in een ID die wordt doorgegeven aan de Gravatar-server om de juiste afbeelding te plaatsen. Dit is essentieel omdat u wilt voorkomen dat een e-mailadres beschikbaar wordt gesteld in de bron van de pagina ... spammers houden ervan om e-mails te verzamelen.

De andere gegevens worden eenvoudig opgehaald met the_author_meta informatie.

6 reacties

 1. 1
 2. 2

  Ik heb gemerkt dat mijn RSS-lezer je nog steeds als auteur voor elk bericht vermeldt. Is er een kans om dat aan te passen, zodat in plaats daarvan de naam van de auteur wordt weergegeven?

  • 3

   Bedankt dat je erop hebt gewezen, Ade! Dat was een Feedburner-instelling om de feed compatibel te maken met iTunes (wat ik niet nodig heb!). Interessant is dat het toevoegen van de auteur aan de feed enige ontwikkeling vereist!

 3. 4
 4. 5

  Bent u van plan dat op wordpress.org te hosten zodat we updates kunnen ontvangen?

  en als tweede vraag: als ik bijvoorbeeld AIM alleen wil weergeven als het is ingevuld, kan ik dan dezelfde codes gebruiken om dat te doen of zal dat als volgt weergeven: "AIM:" Ik zou willen dat er niets wordt weergegeven als de uitvoer is leeg ...

  Ik zal waarschijnlijk je plug-in voor mijn pagina aanpassen om de bio en een beetje extra informatie weer te geven: contact zoals icq, aim, xfire enzovoort.

 5. 6

  Douglas,
  Wat een geweldig idee is dat je widget een gravatar aan de zijbalk toevoegt. (Ik moet bekennen dat ik de term gravatar niet eens kende, totdat ik je link volgde om erachter te komen - bedankt). Ik ga je widget zeker op een site van mij installeren.

  Trouwens, veel geweldige informatie op uw site, ik ben echt blij dat ik die heb gevonden.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.