WordPress: voeg een bovenste berichtenbalk toe

screenshot van de bovenbalk

Met de nieuwe site was ik op zoek naar een bovenste balk voor WordPress geruime tijd. Ons laatste thema-ontwerp had eigenlijk een hele sectie die kon worden afgebroken waarin onze email abonnement. Dit verhoogde het aantal abonnees zo aanzienlijk dat ik het abonneerveld rechtstreeks in de koptekst van het thema heb opgenomen.

Nu wilde ik gewoon een bovenste balk om lezers op de hoogte te houden van alle belangrijke berichten waaraan we hen wilden herinneren… inclusief nieuws en evenementen. Ik zou dit rechtstreeks in ons thema schrijven, maar vond WP-Topbar, een mooi geschreven plug-in voor WordPress. Er waren een paar anderen die andere functies hebben ... zoals roterende berichten of berichtplanning, maar de eenvoud van deze plug-in heeft hen overtuigd.

screenshot van de bovenbalk

Ik waardeerde dat de bovenste balk niet hardgecodeerd was aan de bovenkant van de pagina-inhoud; in plaats daarvan wordt het dynamisch gegenereerd en verschijnt het met instellingen die een vertraging en snelheid bevatten om het weer te geven... echt een leuke touch! U kunt de kleuren (en zelfs de achtergrondafbeelding) van de balk, het bericht beheren, een link toevoegen en zelfs uw eigen CSS erop toepassen. De administratie heeft ook een voorbeeld, zodat u een voorbeeld van al uw wijzigingen kunt bekijken voordat u deze live zet.

topbar eigenschappen

Let op, er zijn enkele plug-ins van de bovenste plank op de markt die geld vragen ... maar ik denk dat deze meer waard is!

BIJWERKEN: Ik heb wel wat updates gedaan aan de plug-in. Het laadt nu vanuit wp_footer in plaats van wp_head (dat is WordPress API talk) en ik heb de div bijgewerkt om een ​​ID en stijl te hebben om de balk te repareren in plaats van dat deze relatief is. Op deze manier blijft de balk staan ​​terwijl je naar beneden scrolt.

10 reacties

 1. 1
 2. 3
 3. 5
 4. 6

  Waarom werkt dit niet voor mij? Ik heb deze plug-in ongeveer 6 maanden geleden geprobeerd en ik kon er niet achter komen hoe. Het is perfect geïnstalleerd en ik heb de instellingen correct beheerd, denk ik, maar het verschijnt niet op de startpagina of op de pagina-ID waarop ik het heb ingesteld. Nu kostte het me meer dan een uur om het te laten werken. Ik heb er genoeg van. Iemand help!
  Ja, ik heb de tijden ook correct ingesteld. (in millisecodes) en ook de datum. Wat mis ik nu?

 5. 9
 6. 10

  Bedankt voor de geweldige post. Ik was hier precies naar op zoek. Ik was echter op zoek naar een "hallo bar" -alternatief en geen enkele leek voor mij te werken. Bedankt voor dit verhelderende bericht.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.