WP All Import: een categorietaxonomie in bulk importeren in WordPress vanuit CSV

Categorieën in bulk importeren in WordPress met CSV

Mijn bedrijf werkt op zeer grote WordPress integraties en implementaties, tonnen data moeten migreren van oude instanties of een ander contentmanagementsysteem (CMS) allemaal samen. Vaak omvat dit het importeren van producten voor: WooCommerce, locaties toevoegen aan een aangepast berichttype of een taxonomie bouwen met bekende invoer. Als je bijvoorbeeld categorieën per land, staat of provincie wilt toevoegen... zou je uren in WordPress kunnen werken om de gegevens in te voeren. Gelukkig is er een geweldige WordPress-plug-in die dit proces automatiseert door je in staat te stellen een door komma's gescheiden waarde te importeren (CSV) bestand voor elk element binnen WordPress.

On Martech Zone, we hebben onze Acroniemen pagina tot een punt waarop het onhandelbaar wordt. Het is een enorme lijst met acroniemen voor verkoop- en marketingtechnologie, hun afkortingen en hun beschrijving. De pagina laadt vrij traag omdat hij zo groot is en niet goed is gemarkeerd in HTML voor organisch zoeken. Dus ik ben bezig met wat ontwikkeling op de site om een ​​aangepast berichttype en de resulterende taxonomie op te bouwen, zodat ik de snelheid, het vermogen om de lijst te filteren en de algemene ranglijst kan verbeteren.

Alfanumerieke categorieën

Om te beginnen wil ik alfanumerieke categorieën toewijzen aan elk acroniem, van 0 tot 9 en A tot Z. Het toevoegen daarvan zou nogal wat tijd kosten, dus heb ik een CSV-bestand gemaakt met de categorienaam, slug en beschrijving:

CSV van categorieën voor importeren in WordPress

Hoe kan ik mijn categorie CSV importeren

Door het toevoegen van de WP All Import plug-in, kan ik gemakkelijk door hun wizard lopen om de CSV te uploaden, mijn velden in kaart te brengen, de unieke identifier in te stellen, eventuele extra velden te sjablonen en de categorieën te importeren.

 • CSV uploaden
 • Stel in op Taxonomie - Categorie - WP All Import
 • Gegevens bekijken - WP All Import
 • Sjabloon instellen - WP All Import
 • Bekijk importinstellingen - WP All Import
 • Voer Import uit - WP All Import
 • Importeren voltooid - WP All Import

Nu kan ik teruggaan naar de aangepaste taxonomie die ik in WordPress heb gebouwd (ik noemde het alfabet) en je kunt zien dat alle categorieën correct worden genoemd, slugs zijn toegepast en beschrijvingen volledig zijn ingevuld. En in plaats van een uur aan het proces te besteden, duurde het maar een paar minuten!

Opmerking: mijn acronmy-oplossing is nog in ontwikkeling, dus je zult hem niet zien als je vandaag doorklikt. Wees echter op uw hoede de komende tijd!

WP All Import: Functies

Ik ben zo onder de indruk van WP All Import dat ik het heb toegevoegd aan onze Beste WordPress-plug-ins lijst. Ik heb ook een volledige licentie voor mijn bedrijf gekocht, wat een heleboel meer mogelijkheden biedt, waaronder:

 • Gebruik een XML-, CSV- of Excel-bestand
 • Gegevens importeren of exporteren vanuit elk element in WordPress of WooCommerce, inclusief gebruikers
 • Ondersteunt zeer grote bestanden en elke bestandsstructuur
 • Compatibel met aangepaste plug-in- en themavelden
 • Afbeeldingen, categorieën, WooCommerce, geavanceerde aangepaste velden, gebruikersinterface voor aangepast berichttype, enz.
 • Eenvoudige interface en een flexibele API
 • Krachtige planningsopties

Probeer de Sandbox-omgeving van WP All Import WP All Import-plug-in

Openbaarmaking: ik ben geen partner van WP All Import, maar ik gebruik mijn WordPress- en WooCommerce-partnerlinks in dit artikel.