Uw analyse mist het doel

Schermafbeelding 2014 10 19 om 12.29.23 uur

Vrijdag sprak ik op eduDEV, een conferentie van universitaire docenten en marketingafdelingen, over het gebruik van Analytics. Een groot deel van het publiek gebruikt Google Analytics, dus de presentatie is ervoor aangepast. In plaats van weer een saaie presentatie over Google Analytics te geven, wilde ik het publiek een indruk geven van wat hun is analytics applicaties ontbraken en welke andere tools waren er om de gaten op te vullen.

De tools die ik noemde in mijn Analytics-presentatie:

Ik veronderstel dat ik moet vermelden Slideshare ook! Slideshare biedt statistieken over hoe uw presentaties online worden bekeken en verspreid.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.