U bent bedrogen door MySpace

Mijn ruimteIk zal beginnen met te zeggen dat ik MySpace niet leuk vind. In feite kan ik MySpace niet uitstaan. Ik heb een MySpace-account zodat ik mijn zoon kan bijhouden, wie zijn vrienden zijn en wat hij schrijft en post. Hij weet dat dat de reden is, en dat is oké. Ik geef hem veel vrijheid online, en in ruil daarvoor schendt of gebruikt hij mijn vertrouwen niet. Hij is een geweldige jongen.

Het lijkt erop dat alles waarop ik klik in MySpace niet reageert of niet volledig laadt. De gebruikersinterface is tergend verschrikkelijk. Ik heb online gelezen dat het een van de beste sites op internet is. Ik weet niet zeker waarom, het is verschrikkelijk.

Nu komt de waarheid van MySpace ...

1. MySpace is GEEN viraal succes.
2. MySpace.com is Spam 2.0.
3. Tom Anderson heeft MySpace NIET gemaakt.Tom
4. De CEO van MySpace, Chris DeWolfe, is verbonden met een verleden van spam.
5. MySpace was een directe aanval op Friendster.com.

Dus ... het blijkt dat MySpace slechts een site is die is ontworpen als een melkkoe voor advertenties. Behoorlijk smerig he? Alle lugubere details staan ​​in een 'alles vertellen' van Trent Lapinski, een verslaggever die de waarheid over MySpace heeft ontdekt op valleiwag.

Klinkt schaduwrijk? Ja, ik denk het ook. Nog vervelender is dat de eigenaren van MySpace, Newscorp, hebben naar verluidt geprobeerd de waarheid te verhullen door middel van intimidatie en juridisch gekibbel. Het is triest dat een nieuwsorganisatie… iemand die beschermd wordt door de grondwet en bewakers van de 'waarheid' betrokken zou zijn bij zo'n akelige zaak. Dit is weer een klap voor een grote nieuwsorganisatie ... misschien nog een laatste adem van een stervende reus.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.