Hoe u een zoomvergadering kunt gebruiken om een ​​externe gast op uw podcast in afzonderlijke tracks op te nemen

Zoom gebruiken voor podcasting

Ik kan je niet alle tools vertellen die ik in het verleden heb gebruikt of waarop ik heb geabonneerd om podcast-interviews op afstand op te nemen - en ik had er problemen mee. Het maakte niet uit hoe goed mijn connectiviteit was of de kwaliteit van de hardware… intermitterende verbindingsproblemen en audiokwaliteit zorgden er bijna altijd voor dat ik de podcast gooide.

De laatste fatsoenlijke tool die ik gebruikte was Skype, maar de toepassing van de applicatie was niet wijdverspreid, dus mijn gasten hadden bijna altijd problemen met downloaden en aanmelden voor Skype. Bovendien moest ik destijds een gekochte add-on voor Skype om elke track op te nemen en te exporteren.

Zoom: de perfecte podcast-metgezel

Een collega van mij vroeg me hoe ik onlangs gasten op afstand had opgenomen en ik liet hem weten dat ik het had gebruikt Zoom's vergadersoftware. Hij was overweldigd toen ik hem vertelde waarom ... een optie in Zoom stelt je in staat elke bezoeker te exporteren als zijn eigen audiotrack. Ga gewoon naar Instellingen> Opname en je zult de optie vinden:

Zoominstellingen voor het opnemen van een apart audiobestand voor elke deelnemer.

Als ik een interview opneem, sla ik de audio altijd op de lokale computer op. Zodra het interview is voltooid, exporteert Zoom de audio naar de lokale opnamemap. Wanneer u de bestemmingsmap opent, ziet u dat elke track zich in een map met een mooie naam bevindt en dat de track van elke deelnemer is opgenomen:

zoom opnamemap 1

Dit stelt me ​​in staat om snel elk van de audiotracks in Garageband te importeren, de nodige bewerkingen uit te voeren om hoesten of fouten van de track die ik nodig heb te verwijderen, mijn intro's en outro's toe te voegen en vervolgens te exporteren voor mijn podcast-host.

Zoom video

Ik zou ook sterk aanbevelen om je videofeed aan te houden tijdens een podcast! Terwijl ik met mijn gast praat, geloof ik dat de videobestanden die we van elkaar nemen een hoop persoonlijkheid aan het gesprek toevoegen. Bovendien, als ik ooit de videotracks van mijn podcasts zou willen publiceren, zou ik de video's ook hebben!

Voorlopig is het onderhouden van mijn podcast echter voldoende werk!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.